2007-09-18 16:45:00• hírek • István Löchli

Barnulás nyárias környezetben

 Megnyílt Szatmár legmodernebb szolárium- és professzionális sminkszalonja.

Különleges szolgáltatással várja a Sun &  Make Up Studio a barnulni vágyókat az év minden napján, ugyanis új csúcstechnológiás, speciális szolárium-gépeik egyenletes barnulást eredményeznek. Ezen kívül a Sun &  Make Up Studio profi sminkese varázsolhatja gyönyörűvé a nőket és férfiakat egyaránt.

Sokak számára maga a szolárium a bőrkárosodás fogalmával, illetve ennek sajnálatos tapasztalatával függ össze, ugyanis a túlzott „napfürdőzés”, illetve a már régebbi szolárium berendezések használata bőrbetegségeket okozhat. Azonban a Sun &  Make Up Studio különleges, az új technológiát idéző berendezése nem csupán tökéletes barnulást eredményez, de kiküszöböli a bőrkárosodás veszélyeit is, élvezetessé teszi a szoláriumot.

Három különleges szolárium berendezéssel rendelkeznek: egy fekvővel és két állóval, melyek speciális hatékonyságuk által a lehető legoptimálisabb, túlmelegedéstől, kellemetlenségtől, izzadságtól mentes barnulást eredményeznek. A berendezések különleges légkondicionált rendszerrel, Xsense technológiával vannak felszerelve. Az Xsense aroma kellemes, friss illatot áraszt a barnító térbe, ami a kellemetlen, égett szagok eltüntetésére szolgál. A következő vendég számára egy kellemes, vonzó illatú helységet biztosít. A Sound Around professzionális audio rendszer kiváló hangzást biztosít a barnító térben, és saját MP3 lejátszó csatlakozási lehetőség is van, így a szolárium ideje alatt kedvelt zenéinket hallgathatjuk. A tökéletes barnulást az XLight extra hosszú, két méteres, 180 W-os csövek biztosítják, illetve a Contour Plus testformáló alsó plexi, mely kizárja a barnítatlan csíkok kialakulásának lehetőségét.

A Sun &  Make Up Studio környezete különleges nyári hangulatot idéz, ugyanis a színek kavalkádja, a dekorációs pálmafák, mind a „napozás élményét” gazdagítják. A szolárium mellett profi sminkek elkészítését is garantálják, vitaminokban gazdag, csak minőségi termékek alkalmazásával, illetve egy szakképzett sminkes segédletével.

A kedvező áraik, a különleges juttatásaik, illetve speciális bérleteik révén a legkedvezőbb ajánlattal szolgálnak a szoláriumozni vágyóknak, vagy azoknak, akik egy profi sminket szeretnének a lehető legkedvezőbb áron elérni. Különleges juttatásaik között szerepel a törzsvendég kártya, ugyanis aki ötödik alaklommal látogatja meg a Sun &  Make Up Studio-t, 30 százalékos egyszeri árkedvezményben részesül, tízedik alkalomtól pedig 30 százalék állandó kedvezményben részesülnek a hűséges vendégek. Azok a vendégek akik a Sun &  Make Up Studio szolgáltatásait egy harmadik félnek ajánlják, a régi és új vendég a következő szolgáltatás igénybevételekor, 20 százalékos árkedvezményben részesül. Ugyanakkor, minden termékük és szolgáltatásuk ajándékutalványban is elérhető, mely egy praktikus ajándék lehet bárki számára.

A Sun &  Make Up Studio minden munkatársa nagy szeretettel vár és hív mindenkit a város legmodernebb szolárium és profi smink szalonjába, a Piata Libertatii 20 szám alatti (a Pasztorációs Központ udvarán) levő helyiségükbe.
 

 
 

 
 
   
 


Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: